loader image





ARCHITECTURE

Single-Family Residential

Multi-Family Residential

Commercial & Mixed Use

CONTACT

Locations

Pavilion |  Pavilion Park , California.   

Pavilion

 

 

 

 

 

Nest Pine

A visionary fireplace wall renovation that embodies a highly modern aesthetic. The heart of this transformation is the striking book matched marble, rich in high variation, creating a captivating focal point. Behind the sleek floating shelves, textured wallpaper adds depth and character to the design. Above, LED cove lighting and cluster chandeliers round out the space with another added another layer to the design. Not stopping at the structural elements, Haus of Design also carefully curated accessories for the built-in and floating shelves, adding a personal touch to the contemporary elegance. This project exemplifies our dedication to innovation and luxury in design.

 

CONTRACTOR

J&J Construction