loader image





ARCHITECTURE

Single-Family Residential

Multi-Family Residential

Commercial & Mixed Use

Anaheim Fire Station |  Aneheim, CA

Aneheim Fire Station

 

A commercial fire station headquarters remodel, including a full bar renovation that features a striking black slab with bold white veining, open iron shelving, and the installation of all-new appliances, accented by a brick wall backsplash. The project also involved the renovation of two bathrooms, designed with a masculine direction and darker-toned hard surface materials. Additionally, a brand new concept was developed for the conference room, ensuring that the station’s facilities met the needs of its team.

 

 

 

 

 

Architect

SDK Atelier

Contractor

Troup Construction

Share

Anaheim Fire Station

A commercial fire station headquarters remodel, including a full bar renovation that features a striking black slab with bold white veining, open iron shelving, and the installation of all-new appliances, accented by a brick wall backsplash. The project also involved the renovation of two bathrooms, designed with a masculine direction and darker-toned hard surface materials. Additionally, a brand new concept was developed for the conference room, ensuring that the station’s facilities met the needs of its team.

 

ARCHITECT

SDK Atelier

CONTRACTOR

Troup Construction